Пабло Ласо след втората загуба на Реал: Не играхме като отбор

Нов кошмар за Реал Мадрид, "белите" са на прага на елиминацията

Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо отново засегна липсата на концентрация и енергия след загубата на "белия балет" от Морабанк Андора със 75:91.

"Беше ни трудно да влезем в мача. Не играхме като отбор и не успяхме да обърнем резултата. Не намерихме офанзивната серия, от която имахме нужда. Остава ни възможност да отидем на полуфиналите. Днес обаче ни липсваше по малко от всичко - концентрация, енергия, постоянно изоставахме", каза специалистът.

"Не сме си правили сметките все още, но не знам дали победата (срещу Сарагоса утре) ще ни стигне", заяви Ласо за класирането в групата.

"Бяхме по-напрегнати срещу Валенсия и направихме добър мач. Днес не беше така. Имахме чувството, че подхождаме лековато в атаките си и ни се струваше лесно да стреляме от тройката. И ако правите единствено това, нямате предимство, не получавате фаулове. Не бяхме успешни днес, и в този смисъл те бяха по-добрият отбор", добави той за мача.

Реал излиза в решаващ последен сблъсък утре срещу Сарагоса от 22:30. Проблемът за тях е, че всичко е в ръцете на Валенсия, които могат да изхвърлят "белите" с победа над Гран Канария в среща, стартираща от 19:30

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти