Бербатов потвърди новината на Sportal.bg: Ман Сити ме правеха най-скъпия футболист в света

Супернападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов потвърди новината на Sportal.bg от вчера, че офертата на Манчестър Сити е била в размер на 150 000 английски лири на седмица - най-висока в исторята на футбола. "Сумата, която ти каза ми я съобщи Емил Данчев, докато пътувахме към базата на Манчестър Юнайтед. Мен обаче парите не ме интересуваха - те никога не са били движещата сила в този трансфер", отговори Митко на въпрос на Sportal.bg.

Бербатов разкри и интересна подробност за това как е получил култовата фланелка с номер 9. - Седяхме и чакахме да се развият нещата и сър Алекс ме попита "Какво мислиш за номер 9". Аз му казах, че нямам нищо против и той лаконично каза, "Ами, твой е".

Както е известно, Sportal.bg пръв съобщи и параметрите по сделката между Тотнъм и Манчестър Юнайтед, както и това, че в сделката ще бъде включен Фрейзър Кемпбъл, позовавайки се на достоверни източници от Англия. Впоследствие новината бе потвърдена драматично няколко минути  след затваряне на трансферния прозорец.

Още от Футбол свят

Виж всички