Инж. Данчо Лазаров: Доволен съм от победата днес над Испания, всички искаме да се класираме за "Файнъл Фор"

Президентът на БФВолейбол инж. Данчо Лазаров, коментира специално пред Sportal.bg, че е доволен от победата на женския ни национален отбор над Испания с 3:1 в Евролигата, след като вчерашната загуба с 0:3 и допълни, че всички искат да се класираме за "Файнъл Фор".

"Доволен съм от победата днес особено след вчерашната загуба. Постепенно ще влезем в ритъм. Разбира се, че съм изненадан от вчерашното поражение, защото не очаквах да загубим по този начин с категорично 3:0. Но момичета явно видяха, че лесно няма да стане и днес се взеха в ръце и мача завърши добре за нас, което е най-важното. Испания имаха много добър начален удар и защита. Много балансиран отбор и видяхте, че трудно се играе срещу такъв състав. Пет-шест последователни атаки, а те вадеха топките и наистина беше трудно, но важното е, че победихме. Всички искаме да се класираме на "Файнъл Фор" и добре би било да се случи", сподели Лазаров след края на мача днес.

"Организацията е перфектна. Очаквам още по-голям интерес от страна на публиката защото гостува отбора на Сърбия - трети на последното световно първенство. Тук другата седмица ще бъде здрава битка", каза още президентът пред Sportal.bg по повод предстоящите двубои срещу "плавите" следващата седмица.

ФОТОГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - ИСПАНИЯ 3:1 може да видите ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти