Новата абсурдна реклама на Mercedes (Видео)

Вярно е, че не трябва да се отдалечаваме прекалено от природата. Това би означавало да бягаме от себе си, забили поглед в технологичното бъдеще. В Mercedes също са на това мнение. Германците пуснаха нова реклама, в която изтъкват предимството на новото си окачване Magic Body Control, вдъхновено от природата. Какво общо има това с трите кокошки?

В И Д Е О

Идеята зад напреднала технология на Mercedes е следната: системата взима под внимание товара, който носи автомобилът, и пътя, по който се движи той, за да изчисли колко да е просветът. Умното окачване събира информация от стерео камерата, инсталирана на нивото на огледалото за задно виждане, която сканира повърхността на пътя.

След мигновен анализ, необходимите промени в окачването са направени. Под мигновен, Mercedes имат предвид части от секундата и не се шегуват. Новата система ще работи в S-Class, където трептенията в купето, причинени от ускорението, спирането и завиването, ще бъдат почти елиминирани, благодарение на Active Body Control (ABC)  окачването.

Сега, разбрахте ли какво общо имат кокошките?

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти