Луксозната ракета на колела на Brabus

Brabus ще представи последния си грандиозен проект следващата седмица по време на автомобилното изложение във Франкфурт. Германците са създали луксозна бизнес лимузина с мощно сърце, правещо двутонната машина по-бърза от повечето суперколи на пазара. При това със салон препълнен с тъчскриин 15.2 екрани управляващи продукти на Apple.

 

Brabus 850 6.0 Biturbo iBusiness е разработен на базата на Mercedes S63 AMG. От завода двигателят идва с 5.5-литра работен обем и V8 конфигурация с два турбокомпресора и мощност от 585 кс. Инженерите на Brabus в свой стил са доработили двигателя до 5.9-литра като са сменили стандартните бутала, биели и колянов вал.

Г А Л Е Р И Я

След програмиране на нова управляваща електроника, нови по-големи турбокомпресори, интеркулери и изпускателна система мощността достига до 850 кс и титаничен въртящ момент от 1150 Нм.

 

С тази брутална мощност Brabus 850 6.0 Biturbo iBusiness премества двутонното си тяло в пространството от място до 100 км/ч за 3.5 секунди и достига максимална скорост от 350 км/ч.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти