Brabus озвери Mercedes S63 AMG седмица след премиерата

Brabus озвери Mercedes S63 AMG седмица след премиерата

Седмица след официалната премиера и месеци преди стартирането на продажбите Brabus, един от историческите тунери на Mercedes, вече успя да подготви пълен пакет за топверсията S63 AMG.

От Brabus ще покажат пред публика последната си разработка, носеща името B63S, по време на автомобилното изложение във Франкфурт, редом до базовия модел Mercedes S63 AMG, който също ще бъде видян там за първи път на живо.

Brabus B63S ползва за база Mercedes S63 AMG, който ще бъде пратен от германците на улицата с 585 кс и 900 Нм въртящ момент.

 

Тук нещата в свои ръце взимат магьосниците от Brabus и пращат S63 AMG в зона над 700 кс. Точните цифри са 730 кс и тираджийски въртящ момент от 1065 Нм, който дори е електронно ограничен, за да не повреди автоматичната скоростна кутия.

 

Тунерите са постигнали увеличената мощност след препрограмиране на електронното управление, поставили са по-големи турбокомпресори, нова изпускателна система и подобрена всмукателна система. Все още няма официални данни за ускорения, но максималната скорост на летящата лимузина е 325 км/ч.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти