За трета поредна година БФХГ организира Световна купа по художествена гимнастика

За трета поредна година БФХГ организира Световна купа по художествена гимнастика - първа категория,която ще се проведе в София зала "Арена Армеец"! Целият световен елит ще вземе участие на състезанието! Генерален спонсор на събитието е "Dundee Precious Metals"! На 2ри май от 15,30ч. е откриването на международният турнир "Dundee Cup" на ансамбъл-девойки . На 4 май започва Световната купа за жени ансамбъл и индивидуално. В 10,00ч. започва състезанието с обръч и топка -индивидуално жени . В 12,30ч. бухалки и лента жени-индивидуално.Следва официалното откриване в 15,00 ч. От 15,30ч. започва надпреварата при ансамблите-жени многобой! На 2 и 4 май вход свободен . На 5 май от 15,00ч. започват финалите на индивидуално и ансамбъл жени . Билети за финалите,където ще се насладите на световния елит,можете да закупите на касите на Арена Армеец и партньорската мрежа на TicketPRO ,също така и online на адрес: www.ticketpro.bg.Цената за един билет е 5 лв. След финалите ви очаква Гала -спектакъл на медалистките от състезението! Очакваме ви! Елате и подкрепете "Златните момичета" на България, те имат нужда от вашата подкрепа!

За международния турнир за "Dundee Cup" на ансамбъл-девойки участие са потвърдили: Австрия,Азербайджан,Беларус,Китай,Франция,Израел,Корея,Полша,Русия,Сърбия,Украйна,Узбекистан,Гърция и Румъния.

За Световната купа "DUNDEE WORLD CUP" държавите,които очакваме да се представят със свои състезателки са : Русия,Беларус,Испания,Украйна ,Китай,Франция,Австрия,Азербайджан,Израел,Корея,Узбекистан и Гърция.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти