За трета поредна година БФХГ организира Световна купа по художествена гимнастика

За трета поредна година БФХГ организира Световна купа по художествена гимнастика

За трета поредна година БФХГ организира Световна купа по художествена гимнастика - първа категория,която ще се проведе в София зала "Арена Армеец"! Целият световен елит ще вземе участие на състезанието! Генерален спонсор на събитието е "Dundee Precious Metals"! На 2ри май от 15,30ч. е откриването на международният турнир "Dundee Cup" на ансамбъл-девойки . На 4 май започва Световната купа за жени ансамбъл и индивидуално. В 10,00ч. започва състезанието с обръч и топка -индивидуално жени .

В 12,30ч. бухалки и лента жени-индивидуално.Следва официалното откриване в 15,00 ч. От 15,30ч. започва надпреварата при ансамблите-жени многобой! На 2 и 4 май вход свободен . На 5 май от 15,00ч. започват финалите на индивидуално и ансамбъл жени . Билети за финалите,където ще се насладите на световния елит,можете да закупите на касите на Арена Армеец и партньорската мрежа на TicketPRO ,също така и online на адрес: www.ticketpro.bg.Цената за един билет е 5 лв. След финалите ви очаква Гала -спектакъл на медалистките от състезението! Очакваме ви! Елате и подкрепете "Златните момичета" на България, те имат нужда от вашата подкрепа!

За международния турнир за "Dundee Cup" на ансамбъл-девойки участие са потвърдили: Австрия,Азербайджан,Беларус,Китай,Франция,Израел,Корея,Полша,Русия,Сърбия,Украйна,Узбекистан,Гърция и Румъния.

За Световната купа "DUNDEE WORLD CUP" държавите,които очакваме да се представят със свои състезателки са : Русия,Беларус,Испания,Украйна ,Китай,Франция,Австрия,Азербайджан,Израел,Корея,Узбекистан и Гърция.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти