Време е за Мъри Къри
Финалистът от Откритото първенство на Австралия и бивш шампион на "Уимбълдън" Анди Мъри се впусна в необичаен кулинарен експеримент. Това се случи в Дубай, където шотландецът се готви за участието си в местния турнир от категорията АТР500. Между тренировките Мъри намери време за малко забавление и се включи във Фестивала на храната, на който се запозна със световноизвестния индийски готвач Санджеев Капур. Той му помогна да сготви много специално ястие, което двамата нарекора "Мъри къри"."Научих се да правя къри и това беше много забавно преживяване", сподели Анди пред официалния сайт на турнира. Мъри и Капур дори продаваха продукта на своите усилия на специален павилион с надпис "Мъри къри - 30 дирхама (местната валута - б.р.)"."Обичам да съм в Дубай. Тук отлично съчетавам участието си в турнира с почивка. Времето винаги е хубаво, има великолепни ресторанти и магазини, а хората са много дружелюбни", каза още Мъри, който се завърна в емирството след 2-годишна пауза.