Радослав Бакърджиев: Приветствам идеята за Суперкупа при жените (ВИДЕО)

"ВК Левски приветства идеята на БФВ за провеждането на Суперкупа при жените", заяви треньорът на волейболистките на Сините Радослав Бакърджиев, на днешната пресконференция в Пресклуб България, по повод организирането на първия в историята у нас мач за спечелването на Трофея.

Двубоят за Суперкупата ще противопостави Марица (Пловдив) и Левски (София), като ще се играе на 2 ноември (понеделник) от 18:00 ч в старозагорската зала Иван Вазов. 

"През този сезон настъпиха промени в женското първенство и участниците се увеличиха на девет. Всичко това е много хубаво, защото се вижда някакъв прогрес. Конкуренцията се увеличава, а това ще доведе до развитието на дамския волейбол в България", продължи треньорът на Сините.

  "Нашите цели винаги са едни и същи - спечелване на първото място в шампионатите. Така ще бъде и през настоящия сезон, като започваме борбата още този понеделник срещу Марица за Суперкупата. Кои ще са основните ни конкуренти през годината не мога да кажа, тъй като женският волейбол е променлив. И срещу Марица, и срещу ЦСКА винаги са ставали трудни мачове, така че трябва да излизаме максимално готови за всеки един двубой". 

"Подготовката ни премина на добро ниво. Засега при нас останаха две опитни състезателки - Нася Димитрова и Славина Колева. Надявам се те да допринесат зо доброто представяне на тима ни, а ако си намерят отбор ще продължат кариарата си в чужбина", допълни Радослав Бакърджиев.

СНИМКИ: ЕМОНА ЦОНЧЕВА, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти