Александров: Благодаря на Стойчо за всичко

Бранителят на Левски Александър Александров донесе победата на "сините" с 1:0 над Пирин със своя първи гол за тима, въпреки че получи червен картон в края на срещата. Той бе доста разчустван поради раздялата със Стойчо Стоев с когото работеха заедно и в Лудогорец.

"Благодаря му за всичко, което е правил за нас последните месеци. Всяка една раздяла е неприятна, със Стойчо свикнахме, бяхме всички като едно семейство, старахме се във всеки един мач. Има го това във футбола, често се разделят футболисти, треньори. Този човек заслужава голямо уважение, той е и страхотен човек. Искам да му благодаря от мое име и от името на колегите ми за всичко, което е правил за нас", заяви Александров.

 "Всеки гол чувството е хубаво, но за мен не е толкова важно кой вкарва. Важно е отборът да върви добре. Кой вкарва головете, няма толкова голямо значение."

"Лично аз се надявах до края първенството да бъде завързано. Така стана, че всичко се реши много по-рано. И тези отнети точки повлияха, успокоиха отбора на Лудогорец. Всички знаем, че Лудогорец е един добър и балансиран отбор".

Той коментира и ситуацията преди да бъде изгонен, когато бе лошо ударен от Боян Йоргачевич. "Сега е по-добре, след удара първите десетина минути...сега като погледна таблото не виждам колко е часът. Аз щях да продължа, но пък след една минута бях изгонен. Има го това във футбола. Радостното е, че спечелихме и се връщаме с победи. За Левски е важно да печели всеки мач. Няма какво да оспорвам съдийски решения. Всичко става за секунди, всеки може да сбърка", допълни българският национал.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти