Сашо Попов: Ники Николов и Вальо Братоев остават само, ако нямат оферти от чужбина (ВИДЕО)

Старши треньорът на ВК ЦСКА Александър Попов обясни каква е ситуацията с Николай Николов и Валентин Братоев. В момента двамата са част от отбора на "червените", но все още не е ясно дали ще останат в зала "Васил Симов".

"Разбирам, че въпросът за Ники Николов и Валентин Братоев интересува най-много феновете. Но мен ме интересува повече в какво състояние е отборът. Сега започваме с контролните срещи. Предстоят ни още 7-8 преди началото на първенството. Както виждате, обиграваме почти нов отбор. На мястото на заминалите наши момчета като Сеганов, като Бранко, като заболелия Тони Василиев привлякохме класни попълнения", заяви Попов. 

"На интересния въпрос какво става с националите Николов и Братоев? При нас са, докато не заминат за чужбина. Братоев е с контузия. Нашата уговорка е ако имат предложения – да заминат за чужбина. Ако не - остават тук и помагат в нашата градинка да копаем по-добра почва”, сподели треньорът Александър Попов след контролата на ЦСКА с Хебър (Пазарджик).

"Много е рано за каквито и да е впечатления от контролите. Смилен Мляков две години не е играл. Сега му е много тежко. На 40 и няколко години Ивайло продължава да е флагман на ЦСКА. Покрай тях няколкото млади момчета трябва да се борят с отговорността да играят с такива състезатели. Хубаво е да има сплав между млади и стари, но тя не се прави лесно и бързо. Но аз съм доволен до момента от това как тренира отборът, как е структуриран. Разбира се, може и повече, но затова сезонът е дълъг. Ще видим как ще се справим”, завърши Попов.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти