Сашо Попов: Ники Николов и Вальо Братоев остават само, ако нямат оферти от чужбина (ВИДЕО)

Сашо Попов: Ники Николов и Вальо Братоев остават само, ако нямат оферти от чужбина (ВИДЕО)

Старши треньорът на ВК ЦСКА Александър Попов обясни каква е ситуацията с Николай Николов и Валентин Братоев. В момента двамата са част от отбора на "червените", но все още не е ясно дали ще останат в зала "Васил Симов".

"Разбирам, че въпросът за Ники Николов и Валентин Братоев интересува най-много феновете. Но мен ме интересува повече в какво състояние е отборът. Сега започваме с контролните срещи. Предстоят ни още 7-8 преди началото на първенството. Както виждате, обиграваме почти нов отбор. На мястото на заминалите наши момчета като Сеганов, като Бранко, като заболелия Тони Василиев привлякохме класни попълнения", заяви Попов.
ЦСКА - Хебър 3:1 

"На интересния въпрос какво става с националите Николов и Братоев? При нас са, докато не заминат за чужбина. Братоев е с контузия. Нашата уговорка е ако имат предложения – да заминат за чужбина. Ако не - остават тук и помагат в нашата градинка да копаем по-добра почва”, сподели треньорът Александър Попов след контролата на ЦСКА с Хебър (Пазарджик).

"Много е рано за каквито и да е впечатления от контролите. Смилен Мляков две години не е играл. Сега му е много тежко. На 40 и няколко години Ивайло продължава да е флагман на ЦСКА. Покрай тях няколкото млади момчета трябва да се борят с отговорността да играят с такива състезатели. Хубаво е да има сплав между млади и стари, но тя не се прави лесно и бързо. Но аз съм доволен до момента от това как тренира отборът, как е структуриран. Разбира се, може и повече, но затова сезонът е дълъг. Ще видим как ще се справим”, завърши Попов.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти