Жегата не отказа шампионите от Holiday Heroes (видео + галерия)

21 отбора играха плажен волейбол през днешния горещ 25-и юни на четири пясъчни корта в комплекс "Спорт Волей" в Божурище.

  Отборите, представители на различни фирми, бяха обединени от благотворителната кауза на

Holiday Heroes

-

"Спортувай с мисия"

. Турнирът по плажен волейбол се проведе

за четвърта поредна година

, а ментори през днешния ден бяха

Евгени Иванов

-

Пушката

, както и

Николай Николов

,

Методи Ананиев

и двойката на Марица (Пловдив)

Симона Николова

&

Йоана Николова

.   Дори високите температури не попречиха на жаждата за волейбол на участниците през днешния ден, а техните ментори им подсказваха как да подобряват представянето си по пътя към първото място. Отборите бяха съставени от по четирима в игрището, а за това пясъкът да не е толкова горещ се грижеше Добромир Лазаров от Sport Volley, любезният домакин на волейболния празник.   В крайна сметка, след оспорвани битки до златните медали достигна отборът

Right Rental

, а на втора позиция се наредиха представителите на

Vivacom

.

VMware

грабна бронза, а четворката допълни

Visteon

. В церемонията по награждаването се включиха Симона Николова и Методи Ананиев, като волейболистката на Марица награди завършилите на второ място. Мето Ананиев пък връчи Купата на победителите на шампионите. За първенците имаше специални награди и от STR8 и "Болярка", които са сред партньорите на събитието. 

Победителите с Методи Ананиев, Симона Николова и Добромир Лазаров от Sport Volley

 

Измежду оспорваните битки на терените в комплекса в Божурище, участниците във волейболния празник имаха възможност да се снимат за спомен и със своите ментори и любимци.

  През цялото време за доброто настроение се грижеше диджей, а на разположение на участниците имаше много разхладителни напитки. И, разбира се, за гладните волейболисти имаше и вкусна пица.  

СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!

BGvolleyball.com

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти