Новият MINI Countryman показа приключенския си дух

Авантюристът MINI Countryman показа приключенския си дух по живописни пътища в страната. Разделените по отбори журналисти трябваше да направят фото разказ, използвайки фотоапарати за инстантни снимки. Отборите успяха да опознаят новото MINI Countryman в различни пътни условия и бяха отличени за творческите им разкази, вдъхновени от пътешествието.

 

Пътешествието бе вдъхновено от глобалната кампания "Добавете истории" (Add stories), под чийто надслов преминава стартовата комуникация на новото MINI Countryman. В основата на кампанията е призивът на авантюриста MINI Countryman хората да пътуват повече и да излезнат навън, да пробват нови неща и трупат спомени в компанията на своите семейства и приятели.

 

С премиерата на второто поколение на MINI Countryman традиционната британска марка продължава своето навлизане в премиум компактния сегмент. Новото MINI Countryman е най-големият и многофункционален модел в 57-годишната история на марката. Изцяло новата му реконструкция е свързана със значително подобрение по отношение на предлаганото пространство, функционалност, спортнен дух и премиум характеристики.

Още от Моторни спортове

Виж всички