Максим Михайлов: България е най-непредвидимият отбор! Може да победи Бразилия и да падне от Естония…

Диагоналът на националния отбор на Русия Максим Михайлов е един от най-добрите на този пост в света. Михайлов говори преди участието на “Сборная” на Евроволей 2017, където Русия е в една предварителна група заедно с отборите ан България, Словения и Испания.“Попаднахме в силна група, от която е нужно да излезем. Не смятам, че трябва да си поставяме задачи, за целия турнир, а за всеки мач поотделно. Първата ни задача е да победим България, а после ще видим”, заяви Максим Михайлов пред championat.com.

“Смятам, че България е най-сериозният ни съперник в групата. Това е най-непредвидимия отбор. Българите могат да покажат супер игра и да победят Бразилия, а на следващия ден да падни условно от Естония… или от някой друг тим. С подобни отбори да се играе винаги е сложно. А не мога да не отлича и отбора на Словения. Този тим през последните години много израстна и не е добре да се подценява. Да припомним, че на предишното европейско първенство Словения стигна до сребърните медали”, добави Михайлов.

“Считам, че Франция е фаворит за титлата на Евроволй 2017. Ние играхме наскоро с тях и още един път се убедих, че отборът им играе като едно цяло, имат много силни играчи и могат да победят всеки”,  завърши диагоналът на “Сборная”.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти