Тръмп и Уолдън се захапаха здраво

Джъд Тръмп и Рики Уолдън обещават да направят зрелищен край на сблъсъка си от втори кръг на Световното първенство по снукър, след като преди последния сегмент резултатът е 8:8. Втората сесия започна също при равенство 4:4, като двамата отново поделиха фреймовете, въпреки че Уолдън зададе темпото със спечелване на първите две партии. Асото в колодата обаче отговори подобаващо на предизвикателството с два сенчъри брейка от 100 и 103, за да запази паритета на първия интервал.

Уолдън направи страхотен дабъл по последната синя от горния борд за левия среден джоб, с който спечели петата партия в сесията, а впоследствие все пак двамата отново не можаха да се победят, като Тръмп съумя да изравни в края.

Дин Дзюнхуей е на път да стигне четвърти пореден четвъртфинал, въпреки че устремът му бе поспрян от Антъни Макгил. Китаецът бе унищожил опонента си в първата сесия с 8:0, но във вечерната шотландецът опази честта си и намали изоставането си до 4:12. Той направи топ брейк от 97 и бе напът да обезличи доброто впечатление, което Дин бе оставил през деня, но въпреки усилията му, Дзюнхуей реализира 113 в последната партия. Така първата щека на Азия се нуждае от още само един фрейм на сметката си, за да стигне следващия кръг.

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти