Халф на Левски: Ще се разберем за новия договор

Халфът на Левски Васил Панайотов отговари на въпроси на привържениците на тима. Сърцатият полузащитник призна, че е водил първоначални разговори с ръководството на "сините" за нов договор. Той добави, че всички в тима работят с мисъл за Купата на България.

Ето какво заяви сърцатият халф на "сините":

"Това е една гордост. Да играеш за Левски е чест. Чужденците идват в най-големия клуб в България. Мисля, че са наясно с това, а ако не са в процеса на мачовете разбират. Щом си в Левски трябва да имаш манталитет на победител. Такъв се изгражда в Левски. В отбора има колектив. Ако хората прекарат един ден с нас, ще видят, че колективът е добър. Няма деление на българи и чужденци. Мисля, че всеки в съблекалнята на Левски трябва да има левскарски дух. Всеки има дух за победа и трябва да го показва.

Има разговори с ръководството за нов договор. За сега няма нищо конкретно. Мисля, че ще стане факт.

Със сигурност Левски ще се бори за титлата догодина. В плейофите влизаме концентрирани. Целта ни е да печелим всеки един мач. Трябва да покажем на терена дали сме преодолели проблема с вкарване на головете срещу Берое. Трудно мога да кажа защо сме колебливи. Нямаме постоянство. Това може би е един от проблемите в нашия отбор. Всичко обаче става с работа. С думи нищо не можем да променим.

Трудим се на тренировка. Опитваме се да разбираме всеки ден повече и повече Делио Роси и да правим това, което той иска от нас.

Най-важният мач за нас е полуфиналът за Купата. Не трябва да говорим, а трябва да покажем на терена, че Купата трябва да дойде при нас. Влизаме с мисъл за победата и добра игра в полуфиналите. Работим с мисъл за трофея.

Любимият ми отбор в чужбина е Реал (Мадрид), а футболист - Лука Модрич и Чаби Алонсо. Винаги съм искал да приличам на Стилиян Петров.

Конкуренцията на моята позиция е убийствена. Аз винаги съм го приемал като предизвикателство. Винаги съм се опитвал да взимам нещо от моите колеги. 

Обичам да прекарвам повече време със семейството си, с моята приятелка. Обичам да ходя на кино. 

Ще се опитаме да променим статистиката и да започнем да печелим мачовете. Трябва да показваме добра игра и да спечелим Купата. Не съм фен на страничните фактори. Имахме малшанс срещу ЦСКА. Знаем, че сме колебливи и не показваме това, което можем. Надявам се хората да ни подкрепят. Във всеки мач излизаме за победа. 

Мисля, че колкото по-силни противници срещаме, толкова повече се развиваме. Не мисля, че ние трябва да определяме формата на първенството. Има си хора, които да го мислят".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти