Спас Байрев се завръща в игра за Арда срещу ЦСКА

Волейболистът Спас Байрев, който отнесе едногодишно наказание за употреба на канабис, като играч на Левски, ще се завърне в игра още този петък (23 февруари), научи Sportal.bg.Байрев вече е бил картотекиран като състезател на Арда (Кърджали) още на 10 януари, когато е бил крайния срок в трансферния прозорец на Националната волейболна лига.Как обаче това се е случило, при положение, че Байрев има наказание до 22 февруари?

“Спас Байрев е картотекиран вече в състава на Арда. Очаквам, че той ще може да се появи в игра още в петък срещу ЦСКА в Кърджали в двубоя от 21-ия (предпоследен) кръг от редовния сезон. Надявам се Спас да покаже, че е във форма и да помогне на отбора, в който израсна и постигна първите си успехи”, заяви старши треньорът на Арда Иван Халачев специално пред

Sportal.bg

.

“Спас Байрев е допуснал младежка грешка. Платил си е за нея, изтърпял си е наказанието. Взел си е поука. Никой не може да го лиши от правото му на труд. Всички се отрекоха от него, но ние решихме да му дадем втори шанс. Подписахме договор с Байрев до края на сезона”, добави Иван Халачев.

Арда се нуждае от победи в оставащите 3 кръг, за да се спаси от изпадане. За момента тимът от Кърджали заема последното 12-о място с актив от 12 точки (2 победи, 16 загуби) и води битка с Тетевен Волей и Миньор (Перник) за оцеляване в Суперлигата.

Спас Байрев: Ако искат, 10 години да ме накажат, на никого няма да се моля Пламен Константинов за Спас Байрев: Всеки има право на втори шанс (видео) Спас Байрев: Спортът няма да приключи за мен (видео) ВК Левски: Пожелаваме на Байрев възможно най-краткото наказание Спас Байрев гори за 4 години? (видео) Виктор Карагьозов: Най-лесно е да накажеш млад волейболист Байрев: Извинявам се за глупостта Левски освободи Спас Байрев Спас Байрев: Не ме е срам Петър Шопов: Важното е, че стъпихме на пътя, сега трябва да го извървим (видео) Любо Герасимов: Тръгваме на война с наркотиците Защо марихуаната е допинг Любо Ганев за марихуаната: Лапешка работа (видео) Спас Байрев - трудният път през поуките Родният волейбол и допингът - кратка, но съдържателна история Юлиан Карабиберов: Марихуаната не влияе на спортната форма За 2 години нов случай с допинг във волейбола Жиба не игра 3 месеца заради канабис Байрев призна за марихуаната: Надявам се да ме накажат само 6 месеца Марихуаната – нищо ново за Спас Байрев Байрев е дал допинг тест на 22 февруари след дербито с ЦСКА Новият Владо Николов спипан с марихуана? Отнася 6 месеца наказание Петър Шопов: Яд ме е за Байрев, грешните стъпки се наказват (видео) Владо Николов за Спас Байрев: Не знам за допинг (видео) Национал изгоря с допинг? Шампионът Добруджа не даде шанс на Левски и е на полуфинал (видео + галерия) Мистерия с Байрев! Пламен: Ако Байрев е разбрал грешката си, той ще покаже дали си е взел поука (видео) Спас Байрев с отворено писмо до медиите Наказват за две години Байрев за канабиса

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти