Вагнер Лав поведе Бешикташ към невиждан от години разгром (видео)

Новото попълнение на Бешикташ Вагнер Лав бързо показа защо бе взет в редиците на турския шампион. Още във втория си шампионатен мач с екипа на "черните орли" опитният бразилец вкара два гола и помогна за разгромния успех с 5:0 над Карабюкспор. Това беше най-убедителната победа на Бешикташ в Сюпер лиг от 2004 година.Както и преди седмица срещу Бурсаспор, Вагнер Лав отново влезе в игра през второто полувреме. Бившата звезда на ЦСКА (Москва) се появи в 56-ата минута на мястото на Алваро Негредо и секунди по-късно вече беше в прегръдките на съотборниците си. Той засече с пета центриране на Адриано и направи резултата 3:0. Преди това вече се бяха разписали Пепе и Талиска.

В 83-ата минута Талиска направи 4:0 от фаул, а петото попадение бе дело отново на Вагнер Лав. Бразилецът получи пас от Рикардо Куарешма и довърши наказателната акция.

Бешикташ е на 3-о място в класирането, с 3 точки по-малко от лидера Истанбул ББ, който днес излиза срещу Фенербахче в дербито на 21-ия кръг. Карабюкспор е твърдо на дъното с едва 12 точки.

МИНУТА ПО МИНУТА!

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти