Невиждан интерес за Франция - Бразилия, свършиха билетите

Невиждан интерес има от страна на феновете на волейбола в Русе за предстоящия мач Бразилия - Франция, който е грандиозно събитие за местната общественост. Днешният двубой от група В на световното първенство започва в 20:30 ч. в "Монбат Арена", като ще противопостави олимпийският шампион и вицешампионът от Волейболната лига на нациите през 2018 година. 

Билетите за срещата свършиха още преди два дни, а залата, която е с вместимост 5500 места ще бъде пълна докрай. Двубоят предизвика почти истерия, като множество запалянковци продължават да търсят пропуски.И двата тима стартираха с чисти победи в първия ден на надпреварата, а залогът е първото място в групата. Изходът на мача ще бъде решаващ и за втория етап, където резултатите от груповата фаза се зачитат.

Двата тима имат изиграни 21 срещи, от тях 13 победи за Бразилия и 8 за Франция. Тази година обаче „петлите“ два пъти се наложиха над "селесао", като имат психологически превес. Днес предстои предстои нова битка, като букмейкърите засега дават предимство на Франция.

BGvolleyball.com

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти