Тасева и Владинова ще се борят за медали и в многобоя

България ще има две представителки във финала в многобоя на Световното първенство по художествена гимнастика в София. Катрин Тасева и Невяна Владинова намериха място сред първите 24 и утре започват отново борбата за призови класирания, но първо тази вечер предстоят финал на бухалки за Тасева и Владинова, както и финал на лента за Боряна Калейн.

Тасева е с пета оценка - 57.450, а Владинова е с шеста - 56.450, като първите три места се заемат от рускините Дина Аверина, Александра Солдатова и Арина Аверина, но за финала в мтогобоя се класират само две гимнастички от страна и Арина отпада. Пред нашите грации е и украинката Влада Николченко, а веднага след Тасева и Владинова са Линой Ашрам (Израел) и Милена Балдасари (Италия).

Група “А” (класиралите се от 1 до 12 място) с участието на българките започва утре в 17:10 часа. Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА и МАРИН МАРИНОВ/Sportal.bg   ФОТОГАЛЕРИЯ на Боряна Калейн на лента ТУК!!! ФОТОГАЛЕРИЯ на Катрин Тасева на лента ТУК!!! ФОТОГАЛЕРИЯ на Невяна Владинова на бухалки ТУК!!! ФОТОГАЛЕРИЯ на Катрин Тасева на бухалки ТУК!!!

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти