Дяков: Да не избързваме, има още един мач (видео)

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира първия мач от плейофа за влизане в груповата фаза на Лига Европа срещу Торпедо (Кутаиси), спечелен от "орлите" с минималното 1:0 като гост от. Бившият национал на България похвали тима за представянето му в Грузия, но бе категоричен, че все още нищо не е решено и работата е само наполовина свършена."Да не избързваме, има още един мач, който трябва да изиграем както трябва. Трябва да влезем в групите, тъй като е важно за отбор като нашия да играе в Европа. Противниците не са никак лоши отбори. Ние в България подценяваме малко съперниците, с които играем в евротурнирите. Това все пак са отбори, шампиони на своите страни", заяви Дяков.

"В тези мачове малко ни куцаше реализирането на голове, изпуснахме ситуации, но съм сигурен, че ще дойде моментът, в който ще ги вкарваме по-лесно. Единствено на това се дължи може би мнението, че играем трудно. Нека да мине и реваншът, защото все още не сме свършили нищо. Има още един мач, а след това можем да говорим за постигнати цели", допълни още лидерът на Лудогорец.

"Вярвам, че ще опазим вратата си суха и срещу Торпедо в Разград. Новият старши треньор разчита най-вече на това да подредим играта си във фаза защита. В атака ние сме разнообразни и е ясно, че ще създаваме ситуации", каза още бившият национал на България.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти