Петричев: Не е правилно да си поставяме ШЛ като задължителна цел (видео)

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не смята, че е правилно разградчани да си поставят като задължителна цел влизане в групите на Шампионската лига. Той смята, че Лига Европа е по-подходящият турнир за това.

“След като сме се заели с тази работа, трябва да я довършим до край. Имаме увереността. Разполагам с информация, че има сериозен фенски интерес към реванша. Надявам се Разград отново да бъде място, където ще се изиграят три мача от груповата фаза на Лига Европа. В Лудогорец винаги има напрежение, но то е здравословно. Ние сме свикнали да работим, когато има напрежение. По-скоро се притесняваме, когато няма такова и нещата са спокойни.

23 Лудогорец се завърнаха от Грузия
Никога не сме имали съмнения в избора на треньор и в нашите футболисти. Не е правилно да поставяме Шампионската лига като задължителна цел и отпадането от нея да не доведе трусове. Лига Европа е по-подходящ турнир за поставяне на цел, която непременно да гониш. За нас е изключително важно да участваме в групова фаза, без значение в коя от двете. Ще направим курбан за повече голове”, заяви Петричев на Летище “София”.
Снимки: Марин Маринов/Sportal.bg
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички