Отбор от Варна е големият шампион по плажен волейбол в турнир за четворки Red Bull BEAT4

Отборът на Very Strong е първият голям шампион в турнирите по плажен волейбол Red Bull BEAT4. Варненският тим спечели с 2:0 срещу Rebels Burgas в спора за титлата на мрежите до бар Перла в Приморско.

Red Bull BEAT4 се проведе за първи път, и предизвика мъже и жени, обичащи плажния волейбол и незабравимите забавления. Състезанията са за отбори от по четирима с поне една дама в състава. Домакини на отделните кръгове бяха Крапец, Рапонги (Варна), Слънчев бряг и Перла Приморско, където бе и кулминацията с мачовете от финалния турнир.

В турнира, организиран от Red Bull и Volley Mania, се включиха общо 41 отбора и над 160 участника.

Шампионите привлякоха вниманието с това, че бяха един от много малкото отбори с две дами в отбора. Във финалния турнир Very Strong оправда името си и заслужи голямата награда, осигурена от Red Bull - посещение на мачове от световното първенство по волейбол за мъже в Милано през септември. Емоцията на състезателите бе неописуема, и смесена с нетърпение да видят най-добрите във волейбола от световното.

 

В духа на плажните и летни моменти, сребърните медалисти от Rebels Burgas получават билети за Мануел Рива през август на плаж Перла. Бронзовите медали грабна Primo Team, които получиха предметни награди.

 

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти