Де Бройне и Стърлинг на линия за гостуването на Арсенал

Кевин де Бройне и Рахийм Стърлинг ще бъдат на разположение на мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола за гостуването на Арсенал в неделя в среща от първия кръг от новия сезон във Висшата лига. Гуардиола обяви, че двамата играчи са се завърнали в перфектно състояние след участието си Мондиал 2018 в Русия.Белгийският плеймейкър Де Бройне и английският нападател Стърлинг тренират с останалите си съотборници едва от понеделник, след като помогнаха на своите национални отбори да достигнат до полуфиналите на световното първенство.

"Те ще бъдат на линия за мача. Пристигнаха в много добро състояние, след като имаха триседмична ваканция след Мондиала", каза Гуардиола на пресконференция преди двубоя срещу Арсенал.

Мениджърът на Сити заяви, че вече от няколко сезона е свикнал да бъдат фаворит за всички трофеи и това не го притеснява. “Гражданите” нямат загуба в последните си пет мача срещу тима на Арсенал, който започва нова ера под ръководството на Унай Емери след напускането на дългогодишния мениджър Арсен Венгер през май.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти