Фелайни: Англия е в по-лесния поток? Успех!

Успехът с 1:0 над Англия запази 100%-ия актив на Белгия в груповата фаза на Мондиал 2018 и прати тима на Роберто Мартинес срещу Япония на осминафиналите. Халфът Маруан Фелайни не е съгласен с мнението, че “червените дяволи” са в по-трудния поток оттук нататък и изтъкна, че в турнира вече няма слаби отбори.

“Мачът беше много труден, но най-важното е, че постигнахме желания резултат. Англия е в по-лесен поток след загубата? Ами, желая им успех! Истината е, че в директните елиминации няма слаби съперници. Длъжни сме да показваме какво умеем във всеки мач”, подчерта Фелайни. =

“Нашият отбор винаги се стреми да побеждава. Амбицирани сме да стигнем максимално далеч в първенството. Днес играхме добре и дано продължаваме в същия дух”, коментира младата надежда Юри Тилеманс.

“Всеки следващ двубой ще е по-труден. Чувстваме се силни като колектив и това ни дава увереност. Трябва да запазим концентрацията си и нито за миг да не се отпускаме”, добави футболистът на Монако. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА АНГЛИЯ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА БЕЛГИЯ ТУК!

Още от Футбол свят

Виж всички