Футболно съзвездие гледа НБА в Лондон (галерия)

Цяло футболно съзвездите от Висшата лига изгледа с интерес срещата от редовния сезон на НБА между Ню Йорк и Вашингтон, която се проведе в “О2 Aрина” в английската столица Лондон. Никс отстъпиха на Уизърдс само с точка - 99:100, а последните секунди се превърнаха в истинска драма, в която все пак триумфираха "вълшебниците".

На първите редове в най-голямата лондонска зала местата си бяха заели една плеяда звезди от местните Арсенал и Челси. “Топчиите” бяха представени от модната икона Ектор Белерин, който бе в компанията на Пиер-Емерик Обамеянг и Александре Лаказет. Технит съотборници Роб Холдинг, Лукас Торейра, Шкодран Мустафи, Алекс Иуоби, Емил Смит-Роуи и Матео Гендузи. Бившият капитан на отбора и настоящ треньор в школата Пер Мертезакер изгледа баскетболната битка и дори анализира в ефира на DAZN.

“Сините” представители бяха Маркос Алонсо, Рубен Лофтъс-Чийк, Итън Ампаду и Андреас Кристенсен, както и Оливие Жиру, спряган за трансфер в Барселона. Вратарят на Уест Хам Лукаш Фабиански също присъстваше на срещата.

Защитникът на Ливърпул Джо Гомес бе на трибуните заедно с приятелката си, като бе облечен с яке, на което личаха емблемите на всички отбори от НБА. Клубната легенда Джейми Реднап също бе част от публиката.

Виктор Линдельоф представяаше Манчестър Юнайтед, Трой Дийни от Уотфорд бе на първите редове, където места имаше и триото от Кристъл Палас - Кристиан Бентеке, Уилфред Заха и Патрик Ван Аанхолт.

ГАЛЕРИЯ

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти