Катрин Тасева: Щастлива съм от медала, но мога много повече

Катрин Тасева заяви, че е щастлива от спечеления бронзов медал в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика, но добави, че може да покаже много повече."Наистина е много хубаво всичко тук. Щастлива съм, но мисля, че мога много повече. След всяко състезание съм все по-добре и по-добре, съчетанията се получават все по-добре и се надявам утре на финалите да има още медали. Чувствах се много спокойна, както на тренировка", каза Тасева.

"Определено съм много доволна от съчетанието на бухалки, което този път успя да се види. Като цяло се стремим към златото в многобоя и към медалите в многобоя, отделните уреди са отделно. Бухалки е най-трудното ми, съчетанието с най-висока трудност и психически доста трудно се издържа.Има една умора психическа и физическа, но мисля, че сме добре подготвени, опитни състезателки сме с Неви и се надявам да издържим", добави грацията, която е финалистка на всичките четири уреда утре.

"Спестих и на обръч и на топка някои неща, на лента не се получи един риск и се надявам утре да си изиграя всички съчетания, така както ги тренирам", каза още Тасева.

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти