Силвано Пранди: Очаквам да подобряваме играта си с всеки следващ мач (видео)

Селекционерът на националния ни волейболен отбор Силвано Пранди сподели след победата над Египет с 3:1 на старта на олимпийската квалификация във Варна, че очаква да подобряват играта си с всеки следващ мач. Ето още какво сподели италианският специалист след срещата.
@@@

"Съгласен съм с вас, че това е една изключително важна крачка в този турнир. Беше трудно, но в крайна сметка е важно, че успяхме да постигнем тази победа. Сега най-важен е следващия мач. Очаквам да подобряваме играта си във всяка следваща среща. Това мога да кажа като обобщение".

"Не мога да кажа в проценти до каква степен играчите са показали това, което искам да виждам, спрямо представянето ни във ВЛН. Със сигурност ми направи добро впечатление начина, по който контролирахме мача в четвъртия гейм, след като имахме затруднения в третата част. Безспорно след края на първия гейм отборът на Египет подобри значително представянето си и покажа волейбол на едно наистина добро ниво. Така, че за мен е важно, че в този момент, в който изпитвахме затруднения и напрежение, успяхме да се справим".

"За първи мач успяхме да доставим достатъчно емоции на публиката, която с всеки следващ гейм увеличаваше емоциите. Благодаря им за подкрепата".

"Ако трябва да бъда честен, очаквам един наистина труден мач утре срещу Пуерто Рико. Още повече, че смятам, че утре те ще играят още по-добре по простата причина, че те пристигнаха последни във Варна и ще имат още време да свикнат с часовата разлика. Очаквам да играят по-добре отколко днес, но аз очаквам да спечелим, защото това е нашата цел".

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти