Талиафико не изключва трансфер още през лятото, Барса проявява интерес

Аржентинският национал Николас Талиафико не изключва възможността да напусне Аякс Амстердам през лятото. Той е трансферна цел на някои от най-големите клубове в света, като сред тях е и Барселона. А при каталунците основна привлекателна сила може да се окаже неговият съотборник в националния тим Лионел Меси.

"Моята цел винаги е била да играя за топ отбор от най-доброто първенство. Аякс е огромен клуб, но Ередивизи не е оспорвано първенство. Човек винаги трябва да има някакви мечти и цели за следване. Подготовката най-вероятно ще започне през август и това е след повече от два месеца. Не е напълно сигурно дали ще бъда в Аякс тогава", заяви Талиафико в интервю за радио "Континентал".

През миналия месец "Мундо Депортиво" обяви, че Барса вече е в контакт с Аякс относно евентуален трансфер на аржентинския национал. "В момента мисля само за кондицията ми и да остана във възможно най-добра форма, ако все пак премина в друг отбор. Може и да съм сред целите на Барселона, но в момента няма нищо конкретно. Пазя спокойствие и ако нещо излезе, ще го обсъдя с агента ми", добави той.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти