Стив Макларън не иска да пуска Михайлов за младежите

Стив Макларън не иска да пуска Михайлов за младежите

Наставникът на Твенте Стив Макларън  се опитва да направи всичко възможно, за да задържи Николай Михайлов в Холандия другата седмица. Английският треньор пратил писмо до БФС и още едно до УЕФА, в които моли 20-годишният страж да не пътува с младежкия национален отбор за квалификацията в Казахстан на 2 април. Причината е, че Михайлов се превърна в титулярен вратар на Твенте след контузията на ветерана Сандер Бошкер. Макларън иска да разчита на него при гостуването на НЕК Ниймеген на 3 април от 29-ия кръг на Ередевизие. След гостуването на младежкия национален отбор обаче Михайлов ще се прибере в Холандия чак на 3 април сутринта в 10,00 часа, а срещата на тима е няколко часа по-късно.


Поради тази причина бившият мениджър на Англия първо изпратил писмо до БФС, а след това и до УЕФА, но едва ли някой ще обърне внимание на искането. Причината е, че датите са обявени официални от УЕФА и ФИФА, което значи, че клубовете са длъжни да пускат своите националнални състезатели. Михайлов игра цял мач срещу Вилем II преди седмица, което бе негов първи мач от седем месеца,  а утре ще е титуляр срещу Грьонинген.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти