Нефтохимик картотекира капитанът на юношите си за Efbet Супер Волей

Нефтохимик картотекира капитанът на юношите си за Efbet Супер Волей

Капитанът на юношите на бургаския Нефтохимик 2010 (Бургас) до 18 години – Антоан Ценов, ще е 13-ият воин на треньора на мъжкия тим Мартин Стоев за новия сезон 2024/2025 Efbet Супер Волей. 17-годишният разпределител ще бъде картотекиран при мъжете, като ще участва в тренировките. Той ще бъде резервен вариант при евентуално отсъствие на някой от основните плеймейкъри Добромир Димитров и Стилиян Асенов.

Мартин Стоев и Отмъстителите от Нефтохимик!
Мартин Стоев и Отмъстителите от Нефтохимик!

187-сантиметровият Антоан, който е роден на 13 април 2007 година в Димитровград, вече се е готвил с мъжкия тим. Един сезон в първия отбор на клуба навъртя година по-големият Ясен Петров, който е либеро, но е използван и като посрещач при нужда. През изминалата кампания Антоан и съотборниците му от тима до 18 години стигнаха до допълнителен квалификационен турнир за финалната осмица на държавното първенство, като останаха трети в него.

Владислав Иванов премина в Нефтохимик
Владислав Иванов премина в Нефтохимик

Президентът на Нефтохимик Огнян Томов и старши треньорът Стоев завършиха като цяло селекцията за предстоящата кампания. В състава освен Димитров и Асенов са диагоналите Павел Мороз и Стоян Димитров, центровете Красимир Георгиев, Венцислав Рагин и Шимон Крайчович, посрещачите Розалин Пенчев, Аксел Трухчев и Франсоа Ребейрол, както и либерата Владислав Иванов и Петров.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички