Дакота Дичева за успехите в PFL: Не съм изненадана

Дакота Дичева за успехите в PFL: Не съм изненадана

Професионалната ММА състезателка Дакота Дичева (11-0) коментира успехите си в последните си две битки и съобщи кога отново ще я видим в клетката. Англичанката с български корени гостува в предаването на спортния журналист Ариел Хелуани "The MMA Hour" и коментира факта, че към момента се намира на първо място в редовния сезон на категория муха в "Professional Fighters League"

26-годишната спортистка стигна до тази позиция след две победи с нокаут в рамките на два месеца.

Феноменалната Дакота Дичева с поредна бърза победа 
Феноменалната Дакота Дичева с поредна бърза победа 

В следващата си битка Дичева ще се изправи срещу Джена Бишоп. При успех в този дуел бившата муай тай състезателка от Манчестър ще спори с победителката от двойката Тайла Сантос - Лиз Кармуш за голямата награда от един милион щатски долара. Ето как Дакота коментира успехите си на американска земя и сравненията с Кармуш и Сантос.

“Не съм изненадана, че съм първа в класирането. Всички си мислят, че след първите две битки ще се разбере дали съм добра, но аз вече съм доказала, че съм на тяхното (Тайла Сантос и Лиз Кармуш) ниво. Показах, че мога да се бия с тях. Не знам защо хората ме подценяват, но ще продължа да ги опровергавам”

Дичева разкри и кога трябва да се изиграят полуфиналите от турнира в дивизията до 57 килограма в PFL.

“Следващата ми битка ще е на 2-и август в Нашвил. Бързо завръщане, а след това финалите ще са през декември. Все още не мога да кажа къде ще бъдат финалите”

Вижте пълното интервю с Дакота тук:

Следвай ни:

Още от Бойни спортове

Виж всички