Бивш шампион на UFC се присмя на Макгрегър за контузията му

Бивш шампион на UFC се присмя на Макгрегър за контузията му

Бившият шампион на UFC в лека категория Рафаел дос Аньос изчака правилния момент, за да си отмъсти на супер звездата в бойните спортове Конър Макгрегър. Бразилецът си направи майтап с Макгрегър относно оттеглянето му от планираната битка с Майкъл Чандлър на 29-и юни. Ирландецът се отказа от двубоя на UFC 303 поради контузия.

Дос Аньос използва момента да напомни на Макгрегър за подобна ситуация от 2016-а, когато южноамериканецът бе принуден да се оттегли от двубоя с Конър поради счупване на костица в ходилото му.

“Това е просто натъртване. Вземи Ибупрофен”, написа Дос Аньос над новината за първото официално отлагане на битка на Конър Макгрегър в кариерата му.

Забележката с обезболяващото не е случайна. Ето какво каза Макгрегър пред журналисти през 2016-а, когато стана ясно, че Дос Аньос ще бъде заместен от Нейт Диаз.

“Видяхте ли го? Беше просто натъртване. Лед, Ибупрофен. Ако бях искал рентген за такова нещо, лекарят щеше да ме удари и да ме пита какво правя при него. Стига! Ако се появиш и се биеш, значи заслужаваш поздравления”, бяха думите на Макгрегър.

Все още не е ясно каква точно е контузията на нокаутьора от Дъблин и дали битката му с Майкъл Чандлър ще бъде пренасрочена.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички