(АРХИВ) Булавто представя новата серия на Ford Trucks - F-Line

(АРХИВ) Булавто представя новата серия на Ford Trucks - F-Line

Вносителят на Ford Trucks в България - Булавто, представя новата моделна линия на марката - F-Line. Това ще стане със серия събития под надслов F-Line Brunch, където посетителите могат да видят, тестват и да се запознаят с иновациите в новите модели. Всеки камион от новата серия, поръчан през месец юни, ще бъде доставен с безплатна застраховка Каско за първата година.

F-Line предлага ново изживяване с нов дизайн, технологии за свързаност и подобрена безопасност, както и ефективност и максимален пробег, осигурен от функциите на свързаност.

Вдъхновен от визията „Споделяме товара “, Ford Trucks проектира серията F-Line на база анализи за търсенето на пазара и изискванията на клиентите. Фокусът на компанията е насочен към осигуряване на ефективност, удовлетворение и надеждност на всяко едно ниво от изживяването на клиента. Със своята иновативност и гъвкавост серията F-Line позволява на Ford Trucks да обслужва по-широк спектър от клиенти в сектора на тежкотоварните превозни средства.

Новата серия F-Line е по-ефективна с технологията за свързани превозни средства

С технологията ConnecTruck, която се предлага и в серията F-Line, клиентите могат да се свързват със своя камион по всяко време чрез уеб портала или от мобилните си телефони. Чрез проследяването на камионите си на картата, те могат да получат бързи данни както в реално време, така и записи от предишни периоди. Благодарение на технологиите за свързаност ConnecTruck предоставя ефективни решения, които увеличават пробега на камиона с до 100% и осигурява оптимална производителност, като дистанционна диагностика и актуализация на софтуера. Състоянието на камионите Ford Trucks се наблюдава дистанционно в реално време. Със своята технология Ford Trucks проследява дистанционно данните на камиона и има за цел да увеличи пробега, като се намеси с алгоритми за предварителна дистанционна диагностика, преди камионите да останат на пътя.

Дизайн, вдъхновен от F-Max

Кабината и екстериорният дизайн на серията F-Line, вдъхновени от F-Max, са разработени, за да подобрят ергономичността, комфорта и ефективността. В интериорния дизайн акцентът е върху оптималния комфорт и качеството, докато екстериорът осигурява стилна, динамична и впечатляваща външност. Комфортът при шофиране е осигурен от 9-инчовия мултимедиен дисплей, от който водачът управлява много функции в кабината, обновени тапицерии за седалките, нов волан и контролни бутони. Обновените предна решетка, броня, фарове, калници, врати и огледала съчетават мощ и стил, като в същото време подобряват ергономичността.

Безопасно шофиране с най-новите технологии

Удоволствието от шофирането на камионите от серията F-Line е осигурено от най-новите технологии. Информационната система за зоната на мъртвата точка, камерата за задно виждане, разпознаването на пътните знаци, проследяването на налягането на гумите, аварийният стоп сигнал и блокиращото устройство при употреба на алкохол осигуряват безопасно пътуване по всички пътища.

Системата за помощ преди сблъсък с разпознаване на пешеходци, интелигентният адаптивен круиз контрол със Stop & Go, автоматичните фарове за дълги светлини и предупредителният сигнал за напускане на лентата осигуряват още по-безопасно и приятно преживяване за шофьорите.

След София, F-Line ще бъде представена във Велико Търново (14.06.24), Варна (19.06.24), Бургас (21.06.24) и Пловдив (25.06.24).

За Ford Trucks:

Единствената марка на Ford за тежкотоварни автомобили, Ford Trucks произвежда влекачи за регионален и международен транспорт, камиони за строителството с тегло над 16 тона. Доказаният опит на търговските превозни средства на Ford за качество, издръжливост и ефективност е в основата на международната продуктова стратегия на Ford Trucks, базирана на обещанието за най-добра обща цена на притежание. В момента Ford Trucks оперира в Европа, Близкия изток, Африка и ОНД и продължава да развива международната си мрежа на 3 континента.

За Булавто

Булавто е официален вносител на пълната гама на Ford Trucks България от 2016 г. 30- годишният опит на дружеството на българския пазар му помага да налага успешно марката на пазара. Продуктовото портфолио на Булавто включва и леки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирана тeхника. Мрежата от от продажбено-сервизни центрове покрива големите градове в България.

Последвайте каналите ни в:

(В материала има продуктово позициониране)

Още от Моторни спортове

Виж всички