Гледай на живо

Ботев (Пд) запази шансове за реванша, ВАР отмени дузпа за "канарчетата" в края на мача - на живо от Атина след 2:1 за Панатинайкос

Red Bull Soapbox Race се завръща в София на 14 септември

Red Bull Soapbox Race се завръща в София на 14 септември

Готови ли сте за най-забавната и креативна надпревара на годината? Red Bull Soapbox Race идва в София на 14-ти септември и обещава ден, изпълнен с адреналин, смях и невероятни изобретения!

Събитието ще се проведе на 14-ти септември по специално направено трасе, спускащо се по бул. Черни Връх. Екипи от ентусиасти ще се състезават с ръчно изработени, безмоторни колички, задвижвани единствено от гравитацията и креативността на своите създатели. Всяка една от тези уникални машини ще демонстрира невероятни дизайнерски решения, иновативно инженерство и необикновена фантазия.

Фази за апликация:

  1. Регистрация (до 26 юни): Отбори до 4-ма човека могат да се регистрират на www.redbull.com/soapboxracebg Трябва да се попълни формуляр за участие, който включва информация за членовете на отбора и скича на soapbox количката.

  1. Предварителен подбор (26 юни -30 юни): Всички подадени апликации ще бъдат разгледани от жури, което ще оцени креативността, иновативността и техническите аспекти на предложените дизайни. До 40 одобрени отбори ще бъдат уведомени по имейл и ще получат потвърждение за участие.

  2. Конструиране на количките (1 юли - 31 август): Одобрените отбори ще имат време да построят своите безмоторни колички съгласно описаните в апликацията скици и идеи.

  3. Финални инструкции и брифинг (13 септември): В деня преди състезанието всички отбори ще бъдат поканени на финален брифинг, където ще получат подробна информация за трасето и правилата на състезанието.

За Red Bull Soapbox Race:

Red Bull Soapbox Race е международно състезание, в което аматьори от цял свят се състезават с ръчно изработени сапунени колички по различни трасета, предлагайки зрелищно шоу и много забавление за всички участници и зрители.

Събитието се случва в Българиа за 3-ти пореден път, като се очакват на 15 000 човека да присъстват на зрелището в центъра на София.

Може да намерите повече информация ТУК.

Снимки: Red Bull Content Pool

Следвай ни:

Още от Други спортове

Виж всички