Петър Младенов присъства на откриването на новопостроения младежки център в Монтана

Петър Младенов присъства на откриването на новопостроения младежки център в Монтана

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов  присъства на откриването на новопостроения младежки център в Монтана. Проектът е финансиран по Програма „Местно развитие, намаляване  на бедността и подобрено включване на уязвимите групи“.

„За мен е удоволствие да присъствам на това страхотно събитие за града, защото младежките центрове са много важна стъпка младите хора да развият своите компетенции и да бъдат активни граждани. Изключително важен е и екипът, който стои зад този проект. Поздравления за общината и всички младежки работници, които ще бъдат включени. Именно младежките работници са двигателят за това всички млади хора да разпознаят това място не само като сграда, а като средище за тяхното бъдещо развитие“, каза зам.-министър Петър Младенов.

Той подчерта, че вратите на ММС са отворени за всички млади хора при нужда от подкрепа. „За нас е важно всички млади хора да имат възможност за развитие и реализация както на местно, така и на национално и международно ниво“, завърши Младенов.

На събитието присъстваха още кметът на Монтана Златко Живков, зам.-кметът на Перник Стефан Кръстев, представители от Министерството на образованието и науката,общински съветници и други.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти