Стоян Андонов присъства на тържествено събрание по случай 24 май в НСА "Васил Левски"

Стоян Андонов присъства на тържествено събрание по случай 24 май в НСА "Васил Левски"

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов поздрави академичното ръководство, преподаватели и студенти на НСА „Васил Левски“ по време на тържествено събрание по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май.

„Изключително се радвам, че в навечерието на този светъл празник съм сред Вас. Пожелавам на всички Вас упоритост и да продължим всичко това, което много поколения преди нас са създали“, заяви Стоян Андонов в Аула Максима на НСА „Васил Левски“. Той връчи на ректора на висшето учебно заведение проф. Красимир Петков поздравителен адрес от министъра на младежта и спорта Георги Глушков.

На церемонията бяха връчени дипломите на придобилите образователна степен „доктор“ и академичните длъжности „професор“ и „доцент“ в последната половин година.

Заместник-министър Андонов се включи в шествието за поднасяне на цветя пред барелефа на Светите братя Кирил и Методий. Стоян Андонов участва и в засаждане на дръвче в парка на НСА „Васил Левски“.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти