Гледайте ансамбъла по художествена гимнастика в поредицата "Спортните таланти на България"

Гледайте ансамбъла по художествена гимнастика в поредицата "Спортните таланти на България"

Филмът "Перлите" е посветен на българския ансамбъл по художествена гимнастика за жени. Неговата премиера ще бъде на 22 май, сряда от 20:00 ч. по БНТ 3.

Продукцията показва пътя на грациите ни до Олимпийските игри в Париж.

БНТ представя ансамбъла по художествена гимнастика в поредицата "Спортните таланти на България"! Филмът "Перлите" ще бъде излъчен премиерно на 22 май, сряда от 20:00 ч. по БНТ 3! “Перлите” показва пътят на грациите ни до Олимпийските игри в Париж. За трансформацията на отбора, целите, успехите и разочарованията, от първо лице разказват те - Маргарита, Камелия, Рейчъл, София и Магдалина. Гимнастичките ни заедно с треньорския щаб допуснаха екип на БНТ по време на тренировъчния им лагер на Спортпалас във Варна, само дни преди началото на Европейското първенство в Будапеща. Автор на филма е Моника Симеонова. Режисьор - Емил Минков Оператори - Николай Балкански и Станислав Златев Монтажист - Емилия Генова "Спортните таланти на България" е новата документална поредица на БНТ. В 20 филма журналистите в дирекция “Спорт” на обществената телевизия ще представят в различна, непозната светлина нашите млади и най-обещаващи спортисти, които ще участват в Летните олимпийски игри в Париж през 2024 година.

Публикувахте от Българска федерация художествена гимнастика - Официална страница в Понеделник, 20 май 2024 г.

За трансформацията на отбора, целите, успехите и разочарованията, от първо лице разказват Маргарита, Камелия, Рейчъл, София и Магдалина.

Гимнастичките ни заедно с треньорския щаб допуснаха екип на БНТ по време на тренировъчния им лагер на НСБ “Спортпалас” във Варна, само дни преди началото на европейското първенство в Будапеща.

Последвайте каналите ни в:

Още от Гимнастика

Виж всички