Майки Диксън е най-резултатният играч на Балкан в полуфиналната серия

Балкан спечели с 3-1 успеха полуфиналната серия с Черноморец и се класира на финал в Националната баскетболна лига. Големият герой за тима от Ботевград се оказа гардът Майки Диксън, който реализира и най-много точки общо във всичките четири мача - 88.

В среща №1 Балкан се наложи с 84:79 над бургазлии, а Диксън вкара 15 точки. При поражението от акулите с 57:70 във втория мач, той се разписа със 7 точки. Американецът наниза 30 точки, а неговият тим победи с 82:79, а в последния сблъсък отново в Ботевград гардът "изригна" с 36 точки, при успеха с 94:78 над "акулите".

След него се нареждат Димитър Димитров (63 т.), Йордан Минчев (58 т.), Мартин Сотиров (31 т.), Сюприйм Ханна (27 т.), Георги Герганов (18 т.), Ерик Адамс (17 т.), Николай Грозев (14 т.) и Илиян Пищиков (11 т.).

Така той се оказва и печелившия отговор в играта на Sportal.bg! Ние ви попитахме кой ще е най-резултатният играч на Балкан в тази серия, а отговорилите с името на Майки Диксън в нашите профили в Инстаграм и Фейсбук имат възможност да спечелят уникална тениска с автограф от него. Печелившият ще бъде изтеглен след приключването на всички мачове от полуфиналната фаза на баскетболното първенство.

Травис МакКонико над всички при реализаторите на Черноморец в полуфиналите
Травис МакКонико над всички при реализаторите на Черноморец в полуфиналите
Следвай ни:

Снимки: Sportal.bg

Още от Баскетбол

Виж всички