Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Специален футболен форум ще се проведе в Унгария следващата седмица

Специален футболен форум ще се проведе в Унгария следващата седмица

Специален футболен форум ще се проведе в Унгария тази година. На 23 април в Будапеща гости от различни страни ще представят специални презентации за футболната култура. Основен медиен партньор на събитието ще бъде Sportal.hu.

Футболният форум представлява уникален мост между източната и западната футболна култура, осигурява платформа за сътрудничество и обмяна на опит. Участниците ще имат възможност да се включат с различни гледни точки от Централна Европа, Западна Европа и Близкия изток, както и извън тях, обогатявайки опита си и насърчаване на иновациите във футболната бизнес екосистема.

Дискусиите ще покажат как лидерството и овластяването движат клубовете напред и как регионалните отбори се стремят към успехи. Лекторите ще споделят своето виждане за бъдещето на футболните академии, ще обсъдят как медийните промени влияят на спорта и ще покажат примери за непрекъснато променящия се свят на глобалните спортове, включително "футболното пътешествие" на Арабия.

Част от хората, които ще презентират, са представители на Славия (Прага), Хайдук (Сплит), Стандарт (Лиеж), както и главният редактор на “Кикер”, техническият директор на Про Лигата на ОАЕ и други.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички