ММА боец твърди, че ще има нова категория в UFC: Това не е просто слух

ММА боец твърди, че ще има нова категория в UFC: Това не е просто слух

Боецът на UFC Рафаел Физиев твърди, че бойната организация ще представи нова дивизия до 74,8 кг. (165 либри). Към момента между категориите до 70 и до 77 кг. няма междинна категория и това е повод за много коментари и дискусии от фенове и експерти.

Физиев, който се състезава в лека категория, твърди, че е сигурно, че скоро ще бъде въведена нова категория, но той се чувства добре със сегашното си тегло.

“Това не е слух. Аз знам, че вече е сигурно. Така чух. Вече са проучили нещата и са ги организирали. Чувствам се добре на 70 кг. Ям паста в седмицата на битката. Ям дори преди кантара. Никога не съм имал проблеми с теглото. Просто се контролирам както преди, така и след срещите. Опитът ми е показал, че не е нужно да изям 10 “Сникърс”-а. Затова си мисля, че не бих играл в горна категория”, категоричен е азерът с руски корени.

30-годишният боец е в серия от две поредни загуби. В последната му изява в клетката го сполетя и тежка контузия. Състезателят на “Тайгър Май Тай” счупи крака си в двубоя с Матеуш Гамрот през септември, 2023-а.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти