Заместник-кметът на Община Самоков Станимира Давидова награди победителките в турнира "Зимни феи и купа Самоков"

Заместник-кметът на Община Самоков Станимира Давидова награди победителките в турнира  "Зимни феи и купа Самоков"

Заместник-кметът по финанси в Община Самоков Станимира Давидова награди победителките в турнира по художествена гимнастика "Зимни феи и купа Самоков", който се провежда в града за трета поредна година. Той се организира от спортен клуб "Джорджия" с ръководител Джорджия Попова.  Гимнастичките бяха още от спонсора на турнира Радослав Христов. Те връчиха на момичетата купи, медали и грамоти.

Тържествената програма започна с танцови изпълнения на детски танцов ансамбъл "Българе" - град Самоков.

"Аз съм щастлива, че от името на кмета на общината инж. Ангел Джоргов и от мое име мога да открия третото издание на "Зимни феи и купа Самоков"“, каза в официалното си обръщение заместник-кметът Станимира Давидова. Тя благодари на организаторката Джорджия Попова.

Давидова се обърна и към треньорите на състезателките като каза, че за тях това е не само призвание, а и самоотверженост. Тя пожела на децата да не се отказват, колкото и да им е трудно.

Както БТА информира, тази година в националния турнир се включиха около 700 състезателки от 22 спортни клуба. Надпреварата започна вчера и ще продължи през утрешния ден.

Последвайте каналите ни в:

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти