ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Боби Грийн се сблъска с Арман Царукян и отбора му в Остин

Боби Грийн се сблъска с Арман Царукян и отбора му в Остин

Ветеранът в лека категория на UFC Боби Грийн твърди, че отборът на набиращия популярност боец в същата дивизия, Арман Царукян, го е нападнал в хотел в Остин.

Грийн публикува в Instagram няколко видео клипа, в които споделя с последователите си, че група от отбора на Царуканян са го нападнали в лобито на хотела, където са отседнали бойците, които ще вземат участие в битките в Остин този уикенд.

“Не бих започвал конфликт, но ако вие го започнете с мен, аз ще го довърша. Може и да влезна в затвора довечера. Не си играйте с мен. Правихте се на корави, когато бях сам, но след това не бяхте толкова тегави”, казва американецът.

UFC все още нямат официално становище по случая. Мениджърската компания, която представлява Грийн, “Iridium Sports Agency”, потвърди в социалната мрежа Х, че спортистът от Калифорния е бил нападнат от членове на отбора на Царукян и допълни:

“Боби се опита да избегне конфликта, но бе вкаран в позиция, в която трябва да защитава себе си и треньора си от по-голяма и по-агресивна група”

Царукян трябва да оглави UFC Остин тази неделя сутрин в двубой срещу Бенели Дариуш, а Боби Грийн ще подгрее главната битка със сблъсък срещу Джанин Търнър.

Припомняме, че в интервю от преди седмица Боби Грийн нарече Арман Царукян “ужасен и скучен боец”.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти