ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Когато волейболът е празник!

Волейболистите на Дея спорт загубиха от френския Сен Назер с 0:3 гейма, при гостуването си в мач-реванш от 1/16-финалите в третия по сила европейски турнир - за Купата на претендентите (Challenge Cup).

С това бургазлии отпадат от европейската надпревара.

Въпреки това, от клуба отбелязват своите аплодисменти от страхотния волейболен празник, който се е получил на този мач в Сен Назер.

Същевременно изразяват и своето удовлетворение, като и удоволствие, от присъствието на български фенове и тяхната подкрепа на мача.

"Загубихме от отбора на Сен Назер и това едва ли е изненада след това, което показаха в първия мач в полупразната зала в Бургас! А днес в това 70000 френско градче беше истински празник! Празник на спорта и празник на това, че публиката и отборът станаха едно цяло.  Опашки за билети, пълна зала, чудна атмосфера и пример за децата - какво е волейболът. Ние бяхме подкрепяни от много наши сънародници и за нас, също беше специален ден! Дълбок поклон пред стотиците българи, които срещаме в мачовете ни в Европа!  Поздравления за Сен Назер!

Дея приключи участието си в Европа
Дея приключи участието си в Европа
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички