ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Илиана Раева откри 5-ия Международен турнир "Златна купа Локомотив" и Приз "Илиана Раева"

Илиана Раева откри 5-ия Международен турнир "Златна купа Локомотив" и Приз "Илиана Раева"

Президентът на БФХГ Илиана Раева откри официално петия Международен турнир по художествена гимнастика "Златна купа Локомотив" и Приз "Илиана Раева", който се провежда през уикенда в зала "София". 

Надпреварата е посветена на 10-годишния юбилей на СКХГ Локомотив. На откриването присъстваха още председателят на клуба Катрин Велкова, главният съдия на състезанието и генерален секретар на БФХГ Росина Атанасова и трикратната световна шампионка Мария Гигова. 

"Безкрайно се гордея с Катрин, от всичко това, което видяхме през всички тези години, като един блестящ специалист и като една много силна жена. Жена, с едно голямо сърце, което влага в работата си. Още от малка, когато беше част от ансамбъла, се виждаше този силен характер и интелект. Нека клуб Локомотив да пребъде начело с теб!", каза Илиана Раева.

"Много се радвам, че всички сме се събрали точно днес, на този празник за нас. Благодаря на всички колеги! Вече 10 години с моя екип се опитваме да правим гимнастиката по-добра, да правим един по-красив свят за децата с много любов и грижи!", заяви Катрин Велкова, основен двигател на СКХГ Локомотив.

Последвайте каналите ни в:

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти