Боби Цонев за бъдещето си и Левски: Не изключвам никакви варианти, "сините" имат нужда от повече вариативност

Борислав Цонев превъзмогна разочарованието, което сполетя него и тимът му в последния кръг на китайската Супер Лига. Българският офанзивен футболист пропусна дузпа в ключов момент в мача, а това се оказа решаващо и тимът му Далиан Про завърши на предпоследното място в крайното класиране, с което се озова във второто ниво на футбола в Китай.

"Минаха няколко дни. Превъзмогнах това, което се случи. Такива неща са част от футбола", спокоен обяви Цонев.

4 "Моят отбор" с гост Борислав Цонев

Той допълни, че е свикнал с живота в Китай, но му липсват приятелите и роднините. Затова не изключва никакви варианти за бъдещето си, като заяви, че към момента все още няма нито една конкретна оферта към него.

Борислав Цонев се завърна преди няколко дни в България, но не пропуска футболните събития, които го вълнуват. Във вторник беше в Бистрица и наблюдава на живо ЦСКА 1948 срещу Левски.

"За мен Левски игра добре. Уелтон е най-добрият в офанзивен план и си личи липсата му, но и другите много се стараха. Просто Левски се нуждае от повече вариативност в състава, защото сезонът е дълъг", заяви Цонев

Борислав Цонев допълни, че е добра запознат с българското първенство, гледа и мачовете на Арда, заради своя брат близнак Радослав Цонев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички