Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Брайс Мичъл спечели, а след това извади Библията в октагона

Колоритният Брайс Мичъл записа победа с единодушно съдийско решение над опитния Дан Иге в двубой от основната бойна карта на UFC Вегас 79.

Американецът трябваше да понесе няколко аркади и подуване под очите, за да стигне до Иге, но добрата му борба и отличният му граплинг му донесоха успеха. Боецът от Арканзас прекара почти целия трети рунд върху съперника си в партер.

В първата част Иге успяваше да защити опитите за поваляне до последната минута, когато бе повален и поставен в доминантна позиция маунт. Във втората и третата част Мичъл понесе солидни удари, но все пак успяваше да скъси дистанцията и да се вкопчи в Иге.

“Иге удря най-силно от всичките ми съперници досега. Граплин защитата му също е солидна. Подутината под окото ми е нищо”, заяви носителят на черен колан по Бразилско жиу-жицу в октагона непосредствено след края на битката.

След това Мичъл извади копие на Библията и смени темата. Той придърпа Име към себе си и заяви, че ще дари 5 000 долара на Име да помогне на близките на жертвите от пожарите в Мауи. След това той допълни:

“Трябва да покажем на Сатаната, че няма какво да ни стори, когато се съберем със силата на Христос”

Победата бе седма в осем двубоя за Мичъл. Единственото му поражение бе нанесено от Илия Топурия.

Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти