Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Контузия сложи край на главната битка на UFC Вегас 79

Матеуш Гамрот се поздрави с победа на събитието UFC Вегас 79, но успехът не дойде по начин, по който някой боец би искал. Неговият съперник, Рафаел Физиев, получи тежка контузия в крака във втората част и това доведе до край на сблъсъка.

Полякът блокира един от Лоу виковете на Физиев и това накара азербайджанецът да се громоли на земята в болка. Бившият шампион на KSW веднага го засипа с удари и това доведе до намесата на главния рефер Хърб Дийн.

На повторенията се видя, че още с подготовката на кика, се случва нещо нетипично с крака на Физиев.

“Не исках така да печеля. Част от подготовката ми беше да си подобря защитата от виковете. Пожелавам бързо възстановяване на Рафаел. Победата си е победа. Гледам към следващия двубой”, заяви непосредствено след края на срещата Гамрот.

Преди травмата да сложи край на битката двамата бойци показаха добри размени на удари в стойка, а и имаха няколко момента в партер. Първото успешно събаряне за Гамрот се случи във втората част. Физиев не се задържа на земята и се изправи веднага след това.

“Мечтата ми е да се бия срещу шампиона Махачев, но бих искал и да се пробвам срещу някой експерт на земя. Харесвам Чарлс Оливейра, той е най-опасният в партер”, допълни боецът от Познан.

Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти